Vélemények

mesterstudiovelemenybernathtimi

“Többféle kezelésen is voltam Orsinál, stresszoldáson, access bars kezelésen, kineziológiai kezelésen és masszázson is. Orsi kiváló szakember, a kezelések hatására a gátjaim, elakadásaim oldódtak, sokkal jobban érzem magam, hatására hiszek magamban, és végre a saját utamat járom SIKERESEN. 🙂 Masszázs szempontjából Orsinak isteni keze van, a Lomi-lomi masszázst és a Korokan masszázst is kipróbáltam nála. A két masszázs teljesen más, de a maga nemében mindkettő páratlan. És mindezek mellett imádom Orsi kisugárzását, azt azt az energiát, amit áraszt magából, ami körül lengi őt. Szívből ajánlom Orsit mindenkinek, bármelyik kezelését is választod!”

Bernáth Tímea (41), Taksony

 

mesterstudiovelemeny

 

“Pár szóban, amit kaptam: Figyelem, Megértés, Elfogadás, Ellazulás, Béke, Szeretet, Harmónia, Könnyedség!!! Köszönöm szépen! Nagyon kellemes élmény volt!”

Bódizs Tünde (41), Szentendre

 

 

mesterstudiovelemenyek

“Orsi kivételes tehetség, túl azon, hogy hozzáértő és lelkes, végtelenül empatikus is. Ő tényleg azt szeretné, hogy páciense jól érezze magát. Én Korokan masszázson, Access Bars kezelésen és életvezetési tanácsadáson voltam nála, többször is. Azaz többször voltam nála, amikor az előbb említett kezeléseket végezte rajtam, és mindezek mellett ellátott rengeteg jó tanáccsal, javaslattal és bár ezeknek még csak a felét fogadtam meg, a kezelések hatására egyre jobban vagyok, hát- és derékpanaszaim megszűntek. Napról, napra kiegyensúlyozottabbnak érzem magam, mind lelkileg, mind testileg, köszönhetően a gondolataim pozitív irányba való terelésének. Sokat kell gyakorolnom még és Orsihoz is sokszor tervezek még menni, mert ott tényleg feltöltődök, ellazulok és sokat tanulok arról, hogyan kell aggodalmak nélkül élni és jól kezelni a stresszhelyzeteket. Pozitív kisugarzásával és hozzáértésével igazi gyógyítója Ő testnek és léleknek egyaránt. A hitelessége pedig számomra megkérdőjelezhetetlenné vált, amikor már az első masszázs után hátfájdalmam megszűnt, illetve amikor olyan dolgokra kérdezett/mutatott rá, amik abszolút igazak az én esetemben.
Szívből ajánlom mindenkinek a Mester Stúdiót 😊. Orsi, köszönet és hála ezúton is mindenért. ❤️🙏”

Csúrné Bálint-Kajcsa Gizella (37), Csobánka

 

mesterstudiomasszazsvelemeny

3 hétig annyira fájt a derekam, hogy majd’ leszakadt.. elmentem Orsihoz masszázsra, és egy óra alatt helyrerakta. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!”

Kubó Zoltán (44), Budapest

 

 

 

 

mesterstudiovelemenyek

“Sok mindent köszönhetek Orsinak. Segített lélekben felkészülnöm második kisfiam születésére, homeopátiával meggyógyította a sérülést a szememen (ezt az orvosok évek alatt nem tették meg), nagyban enyhítette az allergiámat, ami szerintem lassan el is múlik, és most segített visszaszereznem a nyugalmamat, elengednem a dühömet és a félelmeimet, és békében élnem a családommal. Hálás köszönet érte!”

Bikki Bernadett (37), Érd

 

 

mesterstudiomasszazsvelemeny

“KoroKan masszázson voltam Orsinál és már egy alkalom után is úgy éreztem, mintha kicseréltek volna! Sokkal energetikusabbnak érzem magam azóta is, és a hátfájásom is megszűnt! Szívből ajánlom mindenkinek! Biztos, hogy még visszatérek! 🙂 “

Virágh Lilla (26), Budapest

 

 

mesterstudiovelemenyek

“KoroKan masszázs után mindig fantasztikusan érzem magam, és sokkal jobban is mozgok, amióta hetente járok Orsihoz masszázsra! A letapadt izmaimat fellazította, az alig mozgó csípőm kilazította, a csípőfájdalmam elmúlt!!, és az ízületes csuklóm is kevésbé zsibbad! A masszázsnak hála újra fitt vagyokmindenkinek ajánlom, fiatalnak és idősebbeknek is. Próbáld ki nem bánod meg!”

Breuer Erzsébet (67), Budapest

 

“Korábban nem ismertem a KoroKan masszázst, így erős kíváncsisággal mentem a megbeszélt időpontra. Titkon sejtettem, hogy jóleső érzésekkel távozok, de azzal nem számoltam, hogy a masszázs után ilyen felemelő, ellazult, kipihent, feltöltődött állapotba kerülök. Köszönöm szépen a masszázst, nagyon jól esett! 🙂 Egyúttal mindenkinek ajánlom Orsi masszázsát, aki szeretne egy picit a napi rohanások közepette egy harmonikus kis nyugalom szigetében megpihenni.”

Hoffmann Tibor, Budapest

 

mesterstudiovelemeny

Végzős gyógytornász hallgatóként próbáltam ki a KoroKan masszázst Orsinàl – fantasztikus élmény volt!!! A talpmasszázs részénél transzba estem, és aztán végig abban az érzésben lebegtem, felszabadultan, ilyen érzésem talán még sosem volt.. ❤️
Nagyon jó, erős, és közben mégis finom keze van – és mindig a megfelelő pontokat nyomta, érintette, pont azzal az erősséggel, amire szükség volt. … és a kimozgatásoknàl is teljesen át tudtam adni magam. Kb az anyaméhben éreztem utoljára ekkora biztonságban magam.
Nagyon profi!!
Érezhető volt, hogy a fascián is dolgozik, és a fogásokban különböző manuálterápiás módszerek elemeire ismertem rá (fascia módszer, terrier módszer, stretching, lágyrész technikák, kínai kézmasszázs,..)
Mindenkinek ajánlom, ülőmunkát végzőknek és sportolóknak egyenesen kötelezővé tenném!, mind megelőzésre, mind sérülés utáni rehabilitációra: nyújtja az izmokat, kimozgatja a csípőt, az ízületeket, megelőzi és kezeli a már meglévő mozgásszervi panaszokat, jó emésztési problémákra, stresszoldásra,.. és nem utolsósorban, MENNYEI ÉRZÉS!!

Sebők Mónika (28), Budapest