Rólam

A Jazzy rádió Dr. Jazzy egészségmegőrző műsorában a lomi-lomi masszázsról és a KoroKan masszázsterápiáról beszélgettünk H. Varga Mariannal. Az interjút hallgatva rólam is képet kaphatsz – hallgasd szeretettel:

drjazzymesterorsi

Miért érdemes eljönnöd hozzám?

 

mesterstudio

Átmenetileg mindenkinek lehet az életében olyan problémája (fizikai panasza, negatív életérzése, hangulata.. miközben talán nem is tudja, honnan jön ez a hangulat), amire a megoldást most egyedül nem látja, nem találja. S lehet közben az élete más területein akár elképesztően sikeres is.

..ilyenkor egy kis segítség talán elég is lehet ahhoz, hogy oldja a stresszt, megtalálja a számára megnyugtató megoldást, és tovább tudjon lépni. Én ehhez nyújtok egyedi, személyre szabott megoldásokat.

Mester Orsolya vagyok, az általam használt, akár probléma megoldásra is alkalmas stresszoldó módszerek, eszközök eredményességének, testi-lelki egészségre gyakorolt pozitív hatásainak hiteles cégére: teljesen egészséges vagyok, több, mint tíz éve semmilyen gyógyszert nem szedtem, és 40 évesen a koromnál jelentősen fiatalabbnak nézek ki.

2005-ben végeztem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen okleveles közlekedésmérnökként, majd 12 számomra kedves évig főállásban felsővezetőket támogattam egy multinacionális cégnél. A kihívásokkal teli multi környezetben ugyanakkor önmagamon is tanulmányozhattam a stressz kialakulásának rejtett okait és káros hatásait.

Az általam kipróbált stresszoldó módszerek feltűnően nagy lépésekben hoztak javulást az életminőségemben, a multi környezeten jelentősen túl mutatva: teljesen egészséges lettem (megszűnt minden fizikai panaszom: az alvászavarom, az allergiám, az asztmám, a nőgyógyászati panaszaim, angina pectoris, stb); rengeteget javultak az emberi kapcsolataim, és a korábbi feszültség helyét egyre örömtelibb érzések vették át. Az eredmények hatására szenvedélyes érdeklődés támadt bennem, hogy ez vajon mitől működik, és már 10 éve, hogy belevetettem magam a leghatékonyabbnak bizonyuló módszerek elsajátításába. Az érdeklődő kollégáimon, majd klienseimen tapasztalt pozitív változások arra ösztönöztek, hogy folyamatosan képezzem tovább magam, így lettem az évek során:

mesterstudioszakertelem

 • Életvezetési tanácsadó (a legendás Padma Ház által indított képzésen, a szakmailag méltán elismert Mezei Tünde tanítványaként)
 • Bach virágterápia tanácsadó
 • Családállító és szervezetállító
 • Párkapcsolati coach, házassági tanácsadó, „face-to face” tréner
 • Access Bars kezelő;  illetve számos képzést végeztem a következő területeken:
 • OneBrain kineziológia (a kineziológia nemzetközileg elismert, a “hagyományos” kineziológiát magában foglaló ága)
 • Erőszakmentes kommunikáció
 • Numerológia
 • Masszázsok (KoroKan masszázsterápiák, lomi-lomi masszázs, svédmasszázs, ..)
 • Funkcionális anatómia
 • Acu-Tape tréningek

A racionális kiindulópont és a fenti módszerek együttes ismeretében egy komplex, integrált nézőpont született, melyből szívesen megmutatom számodra is, hogy bármit gondolj is Magadról, teljesen rendben vagy – és örömmel közreműködöm abban, hogy Te is megtaláld a számodra harmonikusabb, örömtelibb, egészségesebb élethez vezető utadat.

Kövesd a Mester Stúdió Facebook oldalát és a blogomat, hogy Veled is megoszthassam a tapasztalataimat, “házilag” is alkalmazható módszereket, melyekkel a mindennapjaidat (és nem utolsósorban a családodét, barátaidét is) könnyebbé, szebbé, egészségtudatosabbá teheted.