Masszázs

Fáj a hátad? A derekad? A vállad? Mikor engedtél meg utoljára Magadnak egy kis kényeztetést?

Testben és lélekben csillogó szem garanciával lazulhatsz el: ha a masszázs végén nem vagy elégedett, és nem csillognak a szemeid, akkor a vendégem voltál. Számomra ebben nincs kockázat – hiszen nekem is az a célom, hogy jól érezhesd Magad a bőrödben!

mesterstudiotermeszetesolaj
A bőrödet kizárólag természetes, növényi olajokkal ápolom – mámorító illatú kókuszolajat, kényezető szőlőmagolajat, vagy nyugtató citromfüves olajat kérsz?

Válassz a következő masszázsok közül, vagy oszd meg velem, milyen problémára, fájdalomra keresel gyógyírt, és örömmel javasolok rá megoldást!

 • KoroKan masszàzsterápia – a shaolin szerzetesek titka
 • lomi-lomi masszázs – a “gyógyító érintés művészete”, egyenesen Hawaii-ról
 • csokoládémasszázs – kényeztetés minden érzékszervednek
 • svédmasszázs – izomlazítás mesterfokon
 • KoroKan Kismama masszázsterápia – hogy ne legyen terhes az áldott állapot
 • KoroKan senior masszázsterápia – hogy a szép kor valóban szép lehessen
 • talpmasszázs – ami levesz a lábadról

A bérletekhez ajándék szolgáltatások járnak, a részleteket lásd az oldal alján.

Remélem, hamarosan Téged is elégedett vendégeim között köszönthetlek! Törzsvendégeim számára minden 10. masszázs az én ajándékom 🙂

mesterstudiomasszazskedvezmeny

KOROKAN MASSZÁZSTERÁPIA

korokanmasszazsmesterstudio

A hagyományos kínai orvoslás elvein ható masszázsterápia – ez a shaolin szerzetesek évszázadokkal ezelőtt kifejlesztett, szigorú, kötött sorrendű, levédett fogásokból álló, azonnal hatékony testkezelése, masszázsa. Rendkívül gyorsan ellazítja a fáradt izmokat. Már egy 60 perces kezelés is hosszú időre feltölt energiával, még napokkal a masszázs után is úgy érezheted, hogy újjászülettél.

Az egész testedet átmozgatom, miközben az akupresszúrás pontokra gyakorolok nyomást. Csak feküdj le könnyű pamutruhában egy kényelmes matracra, és az egy órás kezelés alatt 1200–1600 ponton serkentem a szervezeted energiaáramlását – így küldök impulzusokat az esetleg nehezen regenerálódó szervekre, az anyagcsere, és a vérkeringés javítására.

korokanmasszazsmesterstudio

A KoroKan masszázs pontosan ezért hatással lehet:
• az energiahiányos állapotok megszüntetésére,
• a nyak-, hát- és derékfájdalmak megszüntetésére,
• az ödémás állapotok javítására,
• különböző izomfájdalmak esetén izomlazításra,
• a kimerültség, fáradékonyság megszüntetésére,
• idegesség, ingerlékenység oldására,
• a szervezet méregtelenítésére,
• krónikus fejfájások, alvászavarok enyhítésére, megszüntetésére.

A KoroKan hatékonysága annyira kimagasló, hogy már az első kezelés után energikus felszabadultságot érzel. Olyat, amit gyerekkorodban éltél át utoljára… Nem véletlen, hogy sokan mondják: „Több kiló esett le a végtagjaimról!”

Árak:  30 perc 4000 Forint; 60 perc 6.500 Forint; 90 perc 8.500 Forint.

  • *A KoroKan masszázs ruhában történik: hozhatod Magaddal a kedvenc melegítődet, vagy kérhetsz tiszta pamut ruhàt alkalmanként + 500 Forintért.

SVÉDMASSZÁZS

svedmasszazsmesterstudio

A svédmasszázs a masszázs Európában leginkább elterjedt típusa, egyben a gyógymasszázs és a sportmasszázs, a szegmentmasszázs, illetve számos frissítő masszázs alapja is. A lomi-lomitól, vagy egyes keleti masszázsoktól eltérően a svédmasszázs közvetlenül az izmaid lazítását célozza – ám a vele járó érintés a hangulatodra is jó hatással van.

Árak:  30 perc 4000 Forint; 60 perc 6.500 Forint; 90 perc 8.500 Forint.

LOMI-LOMI MASSZÁZS – “a gyógyító érintés művészete”

(csak hölgyek számára elérhető)

lomilomimasszazsmesterstudioMeditatív tudatállapotot, teljes ellazulást, testi-lelki felfrissülést biztosít. Olajos, főleg alkarral végzett stresszoldó ceremónia, mely a testednek és a lelkednek egyaránt erőt kölcsönöz – lágysága “ellenére” hatással van az izmaidra, ízületeidre, a vérkeringésedre, a nyirokrendszeredre, és rendelkezik egy különleges, mély relaxált állapotot biztosító hatással is.

A lomi-lomi Hawaii-ról származik. A masszázs egyik legősibb formája, melyet egy nyugati masszázstechnikával nem lehet és nem is érdemes összehasonlítani. A hawaiiak hite szerint a lomi- lomi masszázs az univerzum energiáját felhasználva járul hozzá a harmónia visszaállításához – az ő szent gyakorlatukban gyógyító mesterek használták, és úgy vélték, hogy a kezeiken keresztül áramlik az isteni áldás.

Árak:  60 perc 7.000 Forint; 90 perc 8.500 Forint.

CSOKOLÁDÉMASSZÁZS

Kényeztetés minden érzékszervednek. 0% kalória – 100% élvezet.

Hot chocolate massage

A csokis masszázs a legfinomabb svéd-, illetve lomi-lomi masszázsfogásokkal történik, miközben a bőrödet organikus csokoládé masszázsolajjal, vagy prémium minőségű étcsokival masszírozom. A csokoládé boldogság-hormon,  endorfin termelő hatása (illat- és hatóanyagainak köszönhetően) külsőleg történő “fogyasztása” esetén is érvényesül, így talán ez a harmonikus testi-lelki feltöltődésre leginkább ható kezelés – emellett hidratálja, bársonyosan simává varázsolja, illetve ásványianyag tartalmával táplálja is a bőrödet.

Árak: 

 • organikus csokoládé masszázsolajjal 90 perc 8.500 Forint
 • prémium minőségű étcsokival 90 perc 9.200 Forint

KOROKAN KISMAMA MASSZÁZSTERÁPIA

A babavárás lehet nyavalyákkal és kényelmetlenségekkel „terhes”, vagy akár boldog, és energikus időszak is – a kismama és a születendő gyermek számára is egyaránt, hiszen a gyermek ebben a fizikai és érzelmi állapotban fejlődik. Minden kismama boldog babára vágyik, a babáknak pedig boldog anyukákra van szükségük – emiatt fontos, hogy Te is hallgass a testedre, amikor babát vársz!

korokankismamamasszazsmesterstudio

Ebben nagyon hasznos, szakmailag is megbízható segítséget jelent Neked a KoroKan Kismama masszázsterápia, mely speciálisan a várandós anyukák szükségleteire lett kialakítva – átsegíti a nőket a testi és lelki változásokon: számos, a várandóssággal kapcsolatos tünetet és kellemetlenséget segít enyhíteni, így csökkenti a mindennapos feszültséget és stresszt. A pocaklakó pedig boldogan rugdos, míg “Anyu” is gyönyörűnek, kipihentnek, egészségesnek érzi magát!

Mi történik a testeddel a Korokan Kismama masszázs során?

Még napokkal a kezelés után is úgy érzed, teljesen újjászülettél! Kipihent, vidám, energikus leszel. A Korokan Kismama masszázs 9 jótékony hatása ugyanis:

 • javítja a relaxációt és mély légzést biztosít, ezáltal csökkenti a stresszt és idegességedet,
 • javítja a kedélyedet, és jobb alvást biztosít nekedmegszabadíthat az izomgörcsöktől, a kötőszöveti fájdalomtól, főleg a hát lumbális szakaszán, a szeméremízületnél, csípőben és az alsó végtagokban,
 • csökkenti a feszülést a terhelésnek kitett ízületekben, bokában, deréknál, medencénél,
 • enyhíti a fejfájást és a homloküregi nyomást,
 • javítja a vérkeringést– segítve az anya és a magzat oxigénellátását,
 • elősegíti a nyirokkeringést, csökkenti a kezek, lábak dagadtságát, megelőzi a visszértágulatot,
 • segít stabilizálni a stressz hormonok szintjét,
 • csökkenti a szülés utáni stresszt is.

A masszázs lágy és pihentető, sok szempontból különbözik a hagyományos (várandós nőknek nem is ajánlott) masszázsoktól.

Hogyan zajlik a KoroKan Kismama masszázs?

Nem kell levetkőznöd! A KoroKan masszázs minden fajtája kényelmes pamutruhában történik.

Ez egy teljes testmasszázs. A 60 perces kezelés alatt 1200-1400 pontot érintve lazítom az izmaidat – az egész testedet átmozgatom, az energia meridiánok vonalán alkalmazom a gyengéd, mégis hatékony nyomó-gyúró-simító fogásokat  – így egyszerre kapsz energetikai, izomlazító, és frissítő kezelést. És ami Neked jó, az a babának is jó…

Ár: 60 perc 6.500 Forint;

*A KoroKan masszázs ruhában történik: hozhatod Magaddal a kedvenc melegítődet, vagy kérhetsz tiszta pamut ruhàt alkalmanként + 500 Forintért.

A KoroKan Kismama Masszázsterápia orvosi ellenjavallatairól ITT olvashatsz.

KOROKAN SENIOR MASSZÁZSTERÁPIA

korokanmasszazsidoseknekmesterstudio

Több mint fél életét ledolgozta – itt az ideje pihenni! Figyeljen oda egészségének karbantartására, megőrzésére.

Az élet élvezetét könnyen megkeseríthetik a mozgásszervi problémák. Ahhoz, hogy  még 70–80 évesen is kirándulhasson a családjával, hogy fájdalmak nélkül élvezhesse az unokáival töltött időt, fontos, hogy karban tartsa magát! Az átlagéletkor folyamatosan nő – ha odafigyel teste, izmai, ízületei állapotára, akkor nagyobb eséllyel tölthet még sok-sok évet egészségben, fájdalmak nélkül  a szeretteivel.

A KoroKan masszázs idős embereknek kiváló fájdalomcsökkentő, és energianövelő módszer is egyben.

Többször tapasztaltam, hogy idősebb emberek – természetes szemérmességük mellett – bizalmatlanok is a masszírozással szemben, mert nemcsak, hogy nem szeretnek levetkőzni, de attól is tartanak, hogy az erős fizikai igénybevétel megviseli szervezetüket. Jó hírem van: a KoroKan Senior masszázs annyira kíméletes, hogy ennél jobb felfrissülést nem is kívánhatna a megfáradt izmoknak, ízületeknek – és még levetkőzni sem kell, hiszen a KoroKan masszázs minden formája kényelmes pamut ruhában történik.*

Ár: 60 perc 6.500 Forint;

*Hozhatja Magával a kedvenc melegítőjét, vagy kérhet tiszta pamut ruhàt alkalmanként + 500 Forintért.

TALPMASSZÁZS

talpmasszazsmesterstudio

A talpmasszázs garantáltan levesz a lábadról, miközben – a talpon található számos idegvégződés, reflexológiai- és meridiánpont stimulálásának köszönhetően – az egészséged megőrzésére, és az öngyógyító folyamatok beindítására is csodálatos hatást gyakorol:

 • a teljes szervezet működését szabályozza, kiegyensúlyozza, harmonizálja,
 • ellazít: csökkenti a stresszt, javítja a hangulatodat,
 • felfrissít, energikusabbnak, kipihentebbnek érzed magad,
 • általános fájldalomcsillapító hatásának köszönhetően mérsékeli vagy megszünteti a láb- és hátfájdalmaidat,
 • serkenti a vérkeringést és a nyirokkeringést, gyorsítja a sejtanyagcserét,
 • beindítja a méregtelenítő folyamatokat,
 • támogatja a hormonrendszer és az immunrendszer működését.

A méregtelenítő folyamatok beindítása miatt – a talpmasszázs előírásai szerint is – szükség van a kiválasztás támogatására, így az ehhez kapcsolódó reflexzóna területek masszírozására kiemelt figyelmet szükséges biztosítani. A kezelés időtartama emiatt 60 perc.

Ár: 60 perc 6500 Forint

AJÁNDÉK MASSZÁZSIMÁDÓKNAK – BÉRLETEK EXTRÁKKAL

CSALÁDI MASSZÁZS BÉRLET (6*60 perc): 39.000.- + 1 AJÁNDÉK tetszőlegesen választható 90 perces szolgáltatás: konzultáció, Access Bars, stresszoldás vagy masszázs.

 • 4 alkalmas bérletek:
  • 4*60 perc: 26.000.- + 1 AJÁNDÉK 30 perces masszázs
  • 4*90 perc: 34.000.- + 1 AJÁNDÉK 60 perces konzultáció vagy masszázs
 • 3 alkalmas bérlet (3*30 perc): 12.000- helyett most csak 10.000.-

A bérletek és az ajándék szolgáltatások is átruházhatóak, és tetszés szerint bármelyik masszázs típusra (hátmasszázs vagy teljes testmasszázs – legyen akár KoroKan, svéd-, lomi-lomi, csokoládémasszázs vagy talpmasszázs) felhasználhatóak.

Az exkluzív karácsonyi csomagok mellett egy másik újdonság várja a vendégeimet: elérhető a RELAX bérlet a Mester Stúdióban

Törzsvendégeim kérésére most már lehetőség van “kombinált bérletet” 🙂 is venni tetszőlegesen választott masszázs, stresszoldó kezelés, vagy Access Bars kezelés igénybevételéhez: így biztosan azt kapod, amire a leginkább szükséged van.

mesterstudiorelax

A 6*90 perces bérlet most bevezető áron 51.000 Forint – a hetedik, 90 perces alkalmat ajándékba kapod.

Budapest területén belül kérésre házhoz is szállítom a minimum 60 perces masszázs, illetve Access Bars kezeléseket – a IV. és XIII. kerületekben díjmentesen, más kerületekben egységesen 2.000 Forintért (egyszeri költség: családtagok/szomszédok/kollégák helyszínen történő kezelése esetén is).

Bejelentkezéshez hívj a 06-30/930-5395 számon, vagy küldj SMS-t, melybe az „időpont” szót írod, és rövidesen visszahívlak.