Életvezetési tanácsadás

Min változtatnál? A hangulatodon? Az egészségi állapotodon? A kapcsolataidon?

Mi az a változás, amiért lángol a lelked? Amiért, ha tudnád, hogy számodra is elérhető, konkrét lépéseket tennél?

Az életvezetési tanácsadáson kapott javaslatokat követve a gyökerüknél kezelheted a problémáidat, változtathatsz a mintáidon, és hosszú távú eredményeket érhetsz el.

Az életvezetési tanácsadás “a stresszoldás panorámaröntgenje” – beazonosítjuk az aktuális fizikai és lelki problémáidat, stresszhelyzetedet fenntartó tényezőket, elkezdjük feltárni a gyerekkorban kialakult, most már hátráltató énvédő mechanizmusaidat, és együtt megkeressük az előrelépéshez szükséges belső erőforrásaidat is. A helyzet feltárásakor, és a személyre szabott javaslatok meghatározásakor nem csupán a jelenlegi, hanem az életedben visszatérően ismétlődő jelenségeket is figyelembe vesszük.

AJÁNDÉK:

Az életvezetési tanácsadáshoz 3 db 30 perces konzultációt kapsz ajándékba – így 4-6 hetente monitorozzuk és tovább segítjük a beindult pozitív változásokat.

Ár:

15.000 Forint / 90 perc

garancia

Szeretném, ha biztos lehetnél benne, hogy a szolgáltatásaimat érdemes kipróbálnod – így az első alkalommal 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok: ha azt gondolod, nem járult hozzá az életed szebbé tételéhez, a vendégem voltál. (Erre még nem volt precedens, a vendégeim elégedetten távoznak – és mert nekem is ez a célom, ezt a kockázatot örömmel vállalom. 🙂 )